Görev şehidine son veda

Tarih: 25 Ekim 2021 Pazartesi 15:52

Tarsus’ta hayatını kaybeden itfaiye eri İrfan Çelik’in cenazesi, dualarla defnedildi.

Mersin'in Tarsus ilçesinde meydana gelen bir kazaya müdahale ettiği sırada ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren itfaiye eri İrfan Çelik, sevenlerinin gözyaşları ve duaları gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Çelik için öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Tarsus İtfaiye Grup Amirliği’nde tören düzenlendi. Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, İlçe Müftüsü Ali Can, görev şehidinin ailesi, sevenleri ve ekip arkadaşları katıldı. Törenin ardından omuzlara alınan Çelik'in cenazesi, gözyaşları arasında dualar eşliğinde torağa verildi. 

Çelik'in yakınlarına başsağlığı dileyen Başkan Seçer, "İrfan Çelik evladımız, kardeşimiz çok genç yaşta hayatını kaybetti. Elbette görev yaptığınız bu alanda her birinizin her müdahale olayında hayati risk taşıdığınızı biliyorum. İrfan’ın bu zamansız ölümü, başta ailesini ve bizleri, mesai arkadaşlarını çok derinden üzdü. Şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum. Şehidimizin eşi Sibel, bizim kızımızdır. Çocukları Elif ve Alp bizim evladımızdır. Onlar bize emanettir. Allah gani gani rahmet eylesin" dedi.


Etiket: mersin, tarsus, itfaiye, şehit, görevşehidi, irfançelik, vahapseçer, mersinbüyükşehirbelediyesi,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA