Dilek İmamoğlu Mersin’de

Tarih: 23 Ekim 2021 Cumartesi 10:42

İstanbul Vakfı Gönüllüsü Dilek İmamoğlu, bir dizi etkinliğe katılmak üzere Mersin’e geldi.

İstanbul Vakfı Gönüllüsü Dilek İmamoğlu, İstanbul Vakfı’nın 'Büyüt Hayallerini Projesi' kapsamında yayımlanan ve kız öğrencilere burs imkânı sağlayacak olan ‘İlham Veren Adımlar’ kitabının tanıtımını Mersin’den başlattı. İmamoğlu, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Kır Çiçekleri’ni ziyaret ederek, ‘İlham Veren Adımlar’ kitabını sporcu kız çocuklarına hediye etti.

Mersinden Kadın Kooperatifi Başkanı Meral Seçer’in ev sahipliğinde gerçekleşen program kapsamında ilk olarak Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşi ve İstanbul Vakfı Gönüllüsü Dilek İmamoğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın eşi Nuray Karalar, İstanbul Vakfı Genel Müdürü Perihan Yücel, İstanbul Vakfı Koordinatörü Büşra Kiriş ve beraberindeki heyet, ardından ‘Dünya Kadın Çiftçiler Günü’ etkinliğine katıldı.

Kitabın tanıtımı için Kır Çiçekleri Projesi kapsamında kırsal mahallelerden gelerek Mersin’de öğrenim gören 55 sporcu kız çocuğuyla buluşan İmamoğlu, Seçer ve Karalar; Büyükşehir’in Kır Çiçekleri’yle keyifli vakit geçirdi. Kız çocuklarına kitabı tanıtan Dilek İmamoğlu, ardından onlara hayallerini sordu. Reyhan, Cemile, İrem ve Ecrin gibi geleceğe umutla bakan kız çocukları gelecek hayallerini anlatırken; Cemile, avukat olup kadınları ve çocukları korumak istediğini söyledi. İmamoğlu, çocukların hayalleri üzerine “Başkalarına ilham verecek başarı hikâyeleri görüyorum burada" dedi. Halterci olmak istediğini söyleyen Nesrin’in hayallerini de dinleyen İmamoğlu, “Senin başarı hikâyeni okumak için sabırsızlanıyorum" diye konuştu.


Etiket: mersin, istanbulvakfı, dilekimamoğlu, mersinbüyükşehirbelediyesi, haber,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA