Kadınların gözü Sultanlar Ligi’nde

Tarih: 22 Ekim 2021 Cuma 11:56

Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK Kadın Voleybol Takımı, Sultanlar Ligi’ne yükselmek istiyor.

Sigorta Shop Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK Kadın Voleybol Takımı, sezonu şampiyon tamamlayarak adını Sultanlar Ligi'ne yazdırmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Baş Antrenör Murat Oğuz, antrenmanların yoğun bir şekilde geçtiğini anlatarak, “Takım olarak hedefimiz gidebileceğimiz yere kadar gitmek. Tabi ki her hocanın gönlünde bir play-off yatar. Bu hafta Büyükçekmece maçımız var. Bu hafta sadece Büyükçekmece maçını düşünüyoruz, ona göre hazırlanıyoruz. Bir maç bitiyor, ondan sonra diğer maçın hazırlığını yapıyoruz. Bu hafta Büyükçekmece’yi mutlaka yenmek istiyoruz" dedi.

Takım Kaptanı Büşra Mutlu, arkadaşlık ilişkilerinin çok güzel olduğundan bahsederek, “Takım bir aile gibi zaten. Her şey yolunda, güzel ilerliyoruz. Haftanın 6 günü birlikteyiz. Günde bazen 2 antrenmanımız oluyor, bazen tek antrenmanımız oluyor. Maçlar heyecanlı geçiyor" diye konuştu.

Pandemi sürecinden sonra maçları seyircili oynadıklarını ve bunun da ayrı bir heyecan olduğunu söyleyen Mutlu, “Onun için hepimiz heyecanlı ve hevesliyiz. 3. hafta maçını oynayacağız, Büyükçekmece ile maçımız. Onun için hazırlanıyoruz. Hedefimiz tabi ki bir üst lige, Sultanlar Ligi’ne çıkmak. Ama önce play-off. Play-offu görüp, oradan bir üst lige çıkmak istiyoruz. Tabi play-offa kadar maç maç, adım adım hazırlanıyoruz. Herkesi maçlarımıza bekliyoruz, güzel bir voleybol izleteceğimize eminiz" ifadelerini kullandı.


Etiket: mersin, mersinbüyükşehirbelediyesi, mersinbüyükşehirbelediyesigsk, voleybol,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA