Toroslar, Kıbrıslı muhtarları ağırladı

Tarih: 21 Ekim 2021 Perşembe 12:54

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, KKTC’den gelen muhtarları ağırladı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Gazimağusa Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Yeşilleme ile 16 dernek üyesi muhtar, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ı ziyaret etti.

KKTC Mersin Başkonsolosu Zalihe Mendeli’nin de katıldığı ziyaret sırasında Başkan Yılmaz, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile telefonla görüştü. Cumhurbaşkanı Tatar, Toroslar’a selam ve sevgilerini ileterek, Başkan Yılmaz ile yeniden bir araya gelmekten mutluluk duyacağını ifade etti.

Belediyenin Rauf Raif Denktaş Parkı’nda düzenlediği anma programında ise muhtarlar büyük bir vefa örneği sergiledi. Programda, KKTC’den getirilen topraklarla fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi. Başkan Yılmaz da KKTC kurucu Cumhurbaşkanı merhum Rauf  Raif Denktaş’ın kabri için Toroslar’ın dört bir yanından toplanan toprakları muhtarlara takdim etti.

Başkan Yılmaz; “Diktiğimiz fidanlar, yavru vatandan gelen bu topraklarla büyüyecek, büyüdükçe kök salacak; tıpkı birliğimiz gibi" dedi.


Etiket: mersin, kktc, toroslar, toroslarbelediyesi, atsızafşınyılmaz,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA