‘Veteranlar Naftalin Ligi’ başladı

Tarih: 21 Ekim 2021 Perşembe 12:39

Mersin’de 45 yaş üstü eski sporcular için düzenlenen ’Veteranlar Naftalin Ligi’nde ilk hafta maçları oynandı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi’nin 'Form Geçici, Klas Kalıcı' sloganıyla düzenlediği 'Veteranlar Naftalin Ligi'nin ilk maçları oynandı. İlk günün 2 maçında 45 yaş üstü sporcular, eski günlere dönmenin heyecanı yaşandı. Final maçı, 3 Ocak'ta oynanacak.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel’in de izleyiciler arasında olduğu maçta Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Fuat Tuğluoğlu ile spor kariyeri yapmış birçok isim Veteranlar Ligi’nde top koşturan sporcular arasında yer aldı. Macit Özcan Spor Tesisleri’nde 30’ar dakikalık iki devre halinde oynanan maçta, Ömür Veteranlar-Paskolik Veteranlar ile Akdeniz Karacailyas-Mersin Master karşı karşıya geldi. Maçları Ömür Veteranlar 12-2, Akdeniz Karacailyas 3-1’lik skorla kazandı. Karşılaşmayı, Büyükşehir'in Kır Çiçekleri projesinde eğitim alan kız öğrenciler de büyük bir heyecanla izledi.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ahmet Tarakçı, eski dostlar ve eski sporcularla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Sizler bizim için çok değerlisiniz. O yüzden ligimizin ismini Naftalin koyduk. 16 takımla başlıyoruz. Tüm takımlara başarılar diliyorum, önceliğimiz sağlıkla herhangi bir sakatlık olmadan güzel müsabakalar olsun. Takımlardan önce isimlerinize yakışır mücadele edin. Keyifli müsabakalar izlettirin bize. Biz de keyif alalım" dedi.


Etiket: mersin, mersinbüyükşehirbelediyesi, turnuva, futbolturnuvası,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA