Bu da yağma çetesi..!

Tarih: 14 Ekim 2021 Perşembe 10:54

Mersin’de birçok yağma olayına karışan 9 şüpheli, polisin operasyonuyla yakalandı.

Mersin'de, alıkoydukları işadamlarından birini 1 milyon 500 bin TL karşılığında serbest bırakan ve birçok yağma olayına karıştıkları belirlenen 9 kişi gözaltına alındı.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte meydana gelen yağma olaylarının faillerini bulmak için teknik ve fiziki takip başlattı. Bu süre içinde polise giden bir kişi, arkadaşının bir gurup tarafından çitflikevinde alıkonulduğunu, kendisinin de 1 milyon 500 bin TL karşılığında serbest bırakıldığını söyleyip şikayetçi oldu. Soruşturmayı bu yönde derinleştiren polis, mağdur işadamının ifadeleri sonucunda alıkonulan kişiyi kurtardı.

Olayla bağlantılı olduğu belirlenen 9 şüphelinin kimliklerini tespit eden polis, bu kişilerin Mersin'deki birçok yağma olayını da gerçekleştirdiklerini saptayıp, şahısları Mersin ve Diyarbakır'daki eş zamanlı operasyonlarla gözaltına aldı.

Ev, işyeri ve arabalarında yapılan aramalarda 400 gram esrar, 1 kalaşnikof tüfek, 2 şarjör, 57 fişek, 2 tabanca, 2 av tüfeği, çok sayıda fişek ile 150 bin TL tutarlı çek ele geçirilen şüpheliler, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.


Etiket: mersin, konya, yağma, polis, operasyon, kom, diyarbakır,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA