İçel’in ’Mersin İdmanyurdu’ başvurusuna ret

Tarih: 9 Ekim 2021 Cumartesi 16:27

İçel İdmanyurdu’nun, ’lige Mersin İdmanyurdu ismiyle devam edelim’ talebi kabul edilmedi.

İçel İdmanyurdu yönetiminin lige Mersin İdmanyurdu ismiyle devam edilmesi amacıyla Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) yaptığı başvuru reddedildi. 

TFF 3. Lig 3'üncü grupta mücadele eden İçel İdmanyurdu'nun yönetimi, geçtiğimiz günlerde lige Mersin İdmanyurdu ismi ve logosu ile devam edebilmek amacıyla TFF'ye yaptığı resmi başvuruda bulundu. Dün toplanan TFF yönetimi söz konusu talebi, 'Aynı kulüp ismi aynı il dahilinde birden fazla kulüp tarafından alınamaz ve kullanılamaz' gerekçesiyle reddetti. 

Konuya ilişkin İçel İdmanyurdu yönetiminden yapılan açıklamada, 'Mersin İdmanyurdumuzun hak ettiği değer ile yaşatılması adına yıllardır atılmayan en smut adımı kulübümüz atmıştır ve bütün engellemelere rağmen atmaya da devam edecektir' denildi. 

Buna göre İçel İdmanyurdu 3'üncü ligde, Mersin İdmanyurdu ise 1'inci amatör kümedeki iki farklı takım olarak mücadelelerini sürdürecek. 


Etiket: mersinidmanyurdu, içelidmanyurdu, şevketvaran, metinsaltık, tff,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA