‘İyi ki varsınız’ proje kursiyerleri sertifikalarını aldı

Tarih: 2 Ekim 2021 Cumartesi 11:52

Mersin Çalışma ve İş Kurumu ile Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen ’İyi ki varsınız’ adlı proje ile genel muhasebe kursu tamamlandı.

Hedef kitlesi dezavantajlı konumda olan 15 kişilik 1 grup şeklindeki 17-30 yaş arasındaki gençlere yönelik açılan kurs ile gençlerin mesleki eğitim fırsatı bulmaları ve yeni bir meslek edinmeleri amaçlanmıştır. Akdeniz ilçesi Halk Eğitim Merkezinde tamamlanan kurs sonucunda başarılı olan katılımcılara, Çalışma ve İş Kurumu İş Kulübü tarafından özgeçmiş hazırlama, beden dili, imaj yönetimi, mülakat teknikleri konularında İş kulübü Liderleri Nilgün Deli, Ahmet Turna ve İsmail Karaman tarafından iki günlük eğitim verildi. Eğitim sonunda Çalışma ve İş Kurumu Şube Müdürü Suat Karlıdağ, verilen eğitimlerin iş hayatına katılma ve adapte olmalarında büyük fayda sağlayacağına inandığını belirterek katılımcılara başarılar temennisi ile sertifikalarını takdim etti.

 


Etiket: mersin, haber, işkur


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA