Mersinlilerin korkulu rüyasıydı, yakalandı..!

Tarih: 27 Eylül 2021 Pazartesi 11:54

Mersinlilerin korkulu rüyası haline gelen ’jiletli yankesici’ polisin başarılı çalışmasıyla yakalanıp tutuklandı.

Mersin'de, açık alanlarda uyuyan kişilerin pantolon ceplerini jiletle keserek para ve telefon çalan 'jiletli yankesici', polis tarafından gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

8 Eylül sabahı 04.00 sıralarında merkez Akdeniz ilçesi Metropol İş Merkezi çevresindeki bir parkta uyuyan C.A. (52), sabah uyandığında pantolon ceplerinin jiletle kesilerek telefonunu ve 400 TL parasının çalındığını gördü. Bu olaydan yalnızca 1 saat sonra Atatürk Parkı'nda uyuyan A.R.K.'nin (33) cep telefonu da aynı yöntemle çalındı. 

Mağdurların polise giderek şikayetçi olması üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesindeki Yandol Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameralarınının incelenmesi sonucu yankesicilik olayının daha önce de benzer suç kayıtları bulunan 48 yaşındaki M.K. tarafından gerçekleştirildiğini belirledi.

20 Eylül sabahı gözaltına alınan M.K. sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Merkezdeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 'jiletli yankesici', çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.


Etiket: mersin, akdeniz, yankesici, polis,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA