Modifiye tutkunları Toroslar’da buluştu

Tarih: 13 Eylül 2021 Pazartesi 14:20

Toroslar Belediyesi’nin, klasik ve modifiye araç tutkunlarını bir araya getirdiği Toroslar OtoFest, yoğun ilgi gördü.

Toroslar Belediyesi ile Mersin Otomobil Sporları Kulübü (MOSK) ortaklığında düzenlenen Toroslar OtoFest'te otomobiller teknik donanımları, ses sistemleri, renkleri ve aksesuarlarıyla görücüye çıktı.

Mersin ve çevre ilçelerinin yanı sıra festivale; Adana, Konya, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Ankara ve Trabzon'dan binlerce modifiye araç tutkunu katıldı. Birbirinden farklı marka ve modellerdeki araçların sergilendiği Toroslar Cumhuriyet Meydanı, görsel bir şölene dönüştü. "Güzellik", "Basık Araç" ve "Desibel" kategorilerinde yarışmaların da yer aldığı festivalde; gençler motor sporlarına olan hasretlerini giderdi.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, festival alanında gençler ve hemşehrileri tarafından coşkuyla karşılandı. Güvenlik önlemlerinin alındığı festival alanında modifiyeli araçların şovları büyük ilgi gördü.  Başkan Yılmaz, festival alanındaki gösterileri Toroslar Kaymakamı İbrahim Çenet, Toroslar Ülkü Ocakları Başkanı Vurul Koparan ve belediye meclis üyeleriyle birlikte izledi. Başkan Yılmaz da drift yapan araca binerek heyecanlı anlar yaşadı. Drift gösterisinin ardından Başkan Yılmaz, gençlerin sevgi gösterileri arasında onlarla öz çekim yaptı, sohbet etti.

"MODİFİYE BİR YAŞAM TARZI"
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, alandaki tüm gençlere ve hemşehrilerine seslenerek, festivale katılımın yüksek olmasının mutluluk verici olduğunu söyledi. Modifiyenin bir yaşam tarzı olduğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz; "Gençlerimize bir nebze olsa da nefes aldırmak ve onları ilgi duydukları alanda bir araya getirmek amacıyla bu etkinliğimizi düzenledik. Gençlerimizin tercihleri doğrultusunda etkinlikler yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Yılmaz, konuşmasının ardından yarışmada dereceye girenlere kupalarını verdi.


Etiket: mersin, toroslar, toroslarbelediyesi, modifiye,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA