Mersin Çocuk Üniversitesi kapılarını açtı

Tarih: 28 Ağustos 2021 Cumartesi 14:47

Mersin Çocuk Üniversitesi, düzenlenen törenle hizmet vermeye başladı.

Mersin'de anaokulu ve ilkokul eğitim verecek olan Mersin Çocuk Üniversitesi (MÇÜ), düzenlenen açılış töreniyle öğrencilere, velilere ve Mersin halkına 'Merhaba' dedi.

Üniversitenin Yenişehir yerleşkesindeki törene çok sayıda önemli isim ve davetli yer aldı. Katılımcılar okulun her detayını gezerek personel kadrosu ile tanışma fırsatı bulurken, okulda çocuklar için herşeyin en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş olması takdir ve beğeniyle karşılandı.

Burada konuşan MÇÜ Kurucusu Aydın Gürz, eğitimi geleceğe ışık tutmada izlenilebilecek bir yol olarak gördüğünü belirterek, okulun ticari bir işyeri olmadığının altını çizdi. 

Kurum Müdürü İsmail Eşiyok ise 41 yıllık meslek yaşamında kazandığı tüm tecrübe ve edinimleri MÇÜ'de yetişecek pırıl pırıl öğrencilere aktaracağını ifade etti. 2021-2022 eğitim-öğretim döneminde uygulayacakları 'tam öğrenme modeli' ile ev ödevi dönemine son vereceklerini kaydeden Eşiyok, "Öğrencilerin tüm eğitimlerini okulda alarak, evde ailesiyle kaliteli vakit geçirmelerini sağlayıp, Mersin’de bir ilk olmayı hedefliyoruz. Çocuklarımızın üzerinde hepimizin emeği vardır. Logomuzda bulunan elini aya uzatan çocuğumuz, bütün öğrencilerimizin daima en yüksek hedeflerle başarıya ulaşacaklarını temsil ediyor" dedi.

Konuşmaların ardından okulun açılış kurdelesi kesildi.


Etiket: mersin, mersinçocuküniversitesi, mçü, aydıngürz, ismaileşiyok,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA