Kadın komşusunu yumruklayarak öldüresiye dövdü

Tarih: 28 Ağustos 2021 Cumartesi 12:35

Aydın’da yaşlı bir adam, kadın komşusunu yumruklayarak öldüresiye dövdü. Olay, tepkileri beraberinde getirdi.

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde yaşlı bir adam, tartıştığı kadın komşusunu yumruklayarak öldüresiye dövdü. Saldırgan, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre olay ilçeye bağlı Pamukören Mahallesi'nde meydana geldi. Dün sabah saatlerinde evinin önünü temizleyen Hanife G. (54) ile yan komşusu Bayram K. (71) arasında çöp atma tartışması çıktı. Sözlü tartışmanın yaşandığı sırada kadının üzerine yürüyen Bayram K., komşusuna vurmaya başladı. 3 çocuk annesine ardı ardına yumruklar atan ve taşla vurmaya çalışan saldırgan, bağrışma sesleri üzerine dışarı çıkan kadının kızı Sinem G. tarafından engellendi.

Mağdur aile ile çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Yüzünde morluklar ve şişlikler oluşan talihsiz kadın darp raporu alarak komşusundan şikayetçi olurken, gözaltına alınan Bayram K., ifadesinin ardından serbest bırakıldı. 

Öte yandan güvenlik kamerasına yansıyan olayın görüntüleri, Sinem G. tarafından sosyal medyada, "Aydın-Kuyucak'ta dün akşam saatlerinde annem ve bana bu vahşeti yaşatan komşumuz Bayram K. Annemin temizlik yaparken süpürdüğü çöpleri evinin önüne atıldığı bahanesiyle gözü dönmüş bir şekilde tüm gücüyle yumruklayıp yerden aldığı taşla vurmaya yeltendiğinde polisi aradığımı duymasıyla ancak durdu" notu ile paylaşıldı. Video kısa sürede yüzbinlerce kişi tarafından izlenirken, saldırganın serbest bırakılmasına tepki yağdı. 


Etiket: mersin, aydın, kuyucak, kadınaşiddet, kadın, saldırı,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA