Başkan Bozdoğan Çamlıyayla’da

Tarih: 28 Ağustos 2021 Cumartesi 11:37

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Çamlıyayla ilçesini ziyaret etti.

Çamlıyayla ilçesine giden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; Kaymakam Muhammed Berat Berdibek, Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı ve binbaşı rütbesine terfi ettirilen Tarsus Garnizon Komutanı Şükrü Uzundağ'ı ziyaret etti.

Ziyaretlerde konuşan Bozdoğan, Çamlıyayla’nın yaylacılık kültüründeki önemine vurgu yaptı. Çamlıyayla’nın yaz aylarında başta Tarsus, Mersin, Adana olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanından gelen yurttaşlara ev sahipliği yaptığını belirten Bozdoğan, "Doğa harikası bu şehrimizde yaşam süren vatandaşlarımızın rahatı, sağlığı ve huzuru için Tarsus Belediyesi olarak işbirliğine ve desteklere her zaman için hazırız. Çamlıyayla her zaman Tarsus’un ve Tarsusluların neredeyse ikinci adresleri gibidir" dedi. 

İlçeye yeni atanan Kaymakam Muhammed Berat Berdibek’e de görevinde başarı dileyen Başkan Bozdoğan, "Bizi Çamlıyayla’mızda güzel bir şekilde ve sıcak şekilde karşılayan Belediye Başkanımız İsmail Tepebağlı ve kaymakamımıza misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Yine yüzbaşı olarak görev yaparkan binbaşı rütbesine terfi eden Tarsus Garnizon Komutanımız Binbaşı Şükrü Uzundağ’a da başarılar diliyorum" diye konuştu. 


Etiket: mersin, tarsus, tarsusbelediyesi, halukbozdoğan, çamlıyayla, ismailtepebağlı, muhammedberatberdibek,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA