Üreticilere 25’er adet küçükbaş desteği

Tarih: 16 Ağustos 2021 Pazartesi 14:03

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 17 üreticiye, 25’er adet küçükbaş hayvan ile 4’er ton yem teslim edildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin 'Hadi Gel Köyümüze Destek Verelim' projesinden faydalanmaya hak kazanan 17 üreticiye, 25'er adet küçükbaş hayvan ile 4'er ton yem teslimi yapıldı.

Belediyenin Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Müdürlüğü bahçesinde yapılan teslim törenine; İmar A.Ş. Genel Müdürü Ali Uyan, Tarsus-Çamlıyayla Koordinatörü Ali Boltaç, CHP İlçe Başkanı Ozan Varal, Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Bitkisel Materyal ve Seracılık Şube Müdürü Selçuk Şahutoğlu, meclis üyeleri, muhtarlar ve üreticiler katıldı.
 
Burada konuşan Koordinatör Ali Boltaç, "Her sene dağıttığımız 60 adet küçükbaş hayvanlardan bu sene 15 tanesini Tarsus’a, 2 tanesi de Çamlıyayla’ya olmak üzere 17 tane, her bir aileye 25 küçükbaş hayvan olmak üzere dağıtıyoruz. Tabi bizim desteğimiz sadece bununla kalmıyor. Bildiğiniz üzere fide, fidan dağıtımı da gerçekleştiriyoruz. Bunun yanı sıra üzüm sıkma makinamız, kadınlarımız için hamur yoğurma makinamız, zeytin fidanımız, keza ceviz fidanımız, bunların hepsi siz değerli vatandaşlarımız, siz değerli yetiştiriciler için" dedi. 

Konuşmanın ardından Tarsus'tan 15, Çamlıyayla'dan ise 2 üreticiye 24'ü dişi, 1'i koç olmak üzere toplam 25'er adet küçükbaş hayvan ve 4'er ton yem teslim edildi. 


Etiket: mersin, mersinbüyükşehirbelediyesi, tarsus, çamlıyayla, hadigelköyümüzedestekverelim,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA