Cemre’nin mektubu duygulandırdı

Tarih: 5 Ağustos 2021 Perşembe 14:17

Mersin’in Aydıncık ilçesine gönderilen bir yardım kolisinden çıkan mektup, okuyanları duygulandırdı.

Orman yangınlarının küle çevirdiği Mersin'in Aydıncık ilçesine ulaşan bir yardım kolisinden çıkan ve 'Sakın üzülmeyin. Birlik olursak yeniden yeşeririz biz. Ben her gece size dua ediyorum' ifadelerinin yer aldığı mektup duygulandırdı.

Aydıncık ve Silifke ilçelerinde 28 Temmuz sabahı çıkan ve dört gün önce söndürülen yangınlar nedeniyle binlerce hektar ormanlık arazi küle döndü. Alevlerin sardığı birçok ev yandı, tarım arazileri kullanılamaz hale geldi. Acı tablo karşısında harekete geçen Mersinliler, iki ilçeye yüzlerce yardım kolisi gönderdi.

Aydıncık'a ulaşan bir koliden çıkan mektup ise okuyanları duygulandırdı. Cemre isimli bir kız çocuğunun yazdığı düşünülen mektupta, 'Sakın üzülmeyin. Birlik olursak yeniden yeşeririz biz. Ben her gece size dua ediyorum' ifadeleri yer aldı. 

Mektup, Orman Genel Müdürlüğünün sosyal medya hesabından da "Mersin Aydıncık'a vatandaşlarımızın gönderdiği destek kolisinden minik Cemre'nin bu notu çıktı. Sevgili Cemre, güzel kalbinle yazdığın bu not bizleri çok duygulandırdı. Sen de merak etme sana yeşil bir vatan bırakacağız" notuyla paylaşıldı.


Etiket: mersin, aydıncık, silifke, ormanyangını, cemre, mektup, ormangenelmüdürlüğü, ogm


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA