’Aşk Olsun’ ilgiyle izlendi

Tarih: 14 Temmuz 2021 Çarşamba 13:09

Mersin Şehir Tiyatrosu oyuncuları, ’Aşk Olsun’ isimli müzikali sahneledi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun 2020-2021 yılı sanat sezonu repertuarında yer alan 'Aşk Olsun' isimli müzikli gösteri, sahnelendiği Tarsus'ta ilgiyle izlendi. 

Tarihi Tarsus Evleri’nin de bulunduğu Kızılmurat Mahallesi’ndeki St. Paul Kuyusu Meydan'ndaki gösteriyi izleyenler arasında Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, İmar A.Ş. Genel Müdürü Ali Uyan, Koordinasyon Sorumlusu Ali Boltaç, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ertan Liman, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Serdal Gökayaz, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü Bengi İspir Özdülger, Şehir Tiyatrosu Sanat Yönetmeni Murat Atak, belediye meclis üyeleri ve sanatseverler yer aldı. 

Gösteride edebiyat tarihinde önemli yer edinmiş şiirler ve şarkılar seslendirildi. Şiir ve şarkıların yanı sıra oyuncular danslarıyla göz doldurdu. Renkli görüntülere sahne olan ve tarihi ortamda gerçekleşen müzikli oyun gösterisi, 'Güzel Günler Göreceğiz' şarkısının seslendirilmesi ile sona erdi.


Etiket: mersin, tarsus, mersinbüyükşehirbelediyesi, mersinşehirtiyatrosu, aşkolsun,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA