Büyükşehir GSK sporcusu ve belediye çalışanından Türkiye derecesi

Tarih: 10 Temmuz 2021 Cumartesi 12:52

Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK sporcusu Onur Kaan Sarıbudak ile engelli belediye çalışanı Kenan Özkan, katıldıkları yarışmalarda derece yaptı.

Mersin Büyükşehir GSK Spor Kulübü sporcularından Onur Kaan Sarıbudak, Yıldızlar Türkiye Teakwondo Şampiyonası’nda Türkiye 3'üncüsü oldu. Yürüme engelli Kenan Özkan ve partneri Kübra Melike Saçıkara da Tekerlekli Sandalye 4'üncü Dans Türkiye Şampiyonası'nda 3'üncülük elde etti. 

Ankara’daki Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda 37 kilogramda Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK sporcusu Onur Kaan Sarıbudak, yarışmaya katılan 94 sporcu arasında 3'üncü olma başarısı gösterdi.

Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi’nde çalışan 40 yaşındaki Kenan Özkan ise partneri Kübra Melike Saçıkara ile dün Antalya'da katıldığı Tekerlekli Sandalye 4'üncü Dans Türkiye Şampiyonası'nda 3'üncülük kürsüsüne çıktı. Yürüme engeline rağmen birçok branşta şampiyonlukları bulunan Özkan, 'Indila-Dernière Danse' şarkısıyla hazırladıkları koreografiyle katıldıkları yarışmadan Türkiye 3'üncüsü olarak kente mutlu döndü.


Etiket: mersin, mersinbüyükşehirbelediyesi,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA