Nakliyecilerin ’modern site’ bekleyişi sürüyor

Tarih: 10 Temmuz 2021 Cumartesi 12:41

Mersin Nakliyeciler Sitesi’ni ziyaret eden MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, modern bir sitenin gerekliliğini vurguladı.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Ayhan Kızıltan, kentteki lojistikçilerin modern bir site için beklemeye tahammüllerinin kalmadığını belirterek, "Biran önce uygun yer belirlenerek, sektör temsilcilerinin çağdaş koşullarda çalışmalarını sağlayacak bir nakliyeciler sitesi ile lojistik merkez kurulması şarttır" dedi. Kızıltan, yer konusunda ise adres olarak atıl bekleyen kamu arazilerini gösterdi. 

Başkan Kızıltan; başkan yardımcısı Hakan Sefa Çakır ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, geçtiğimiz günlerdeki genel kurulda güven tazeleyerek yeniden göreve gelen Mersin Nakliyeciler Sitesi yönetimini ziyaret etti. Site Başkanı Mehmet Bozkurt ve yönetimine başarı dileklerini ileten Kızıltan, sorunların çözümü için güç birliğine gidebileceklerini ve her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade ederek, lojistikçilerin Türkiye’nin yükünü taşıdığına dikkat çekti. 

Lojistikçiler olarak barakalarda yaşadıklarını ifade eden Site Başkanı Mehmet Bozkurt ise sektör temsilcilerinin kendi çabalarıyla derme çatma alanlarda çalışmak durumunda kaldıklarını, kanalizasyon altyapılarının dahi bulunmadığını, vakit kaybedilmeden modern bir site kurulması için arazi tahsisi beklediklerini söyledi. Kendilerini ziyaret eden herkese konuyu yıllardır anlattıklarını ancak çözüm alamadıklarını kaydeden Bozkurt, eylem yapmayı dahi düşündüklerini söyledi.

Modern bir site noktasında Bozkurt ile aynı düşünceyi paylaştığını dile getiren Kızıltan da "Biran önce uygun yer belirlenerek, sektör temsilcilerinin çağdaş koşullarda çalışmalarını sağlayacak bir nakliyeciler sitesi ile lojistik merkez kurulması şarttır. Yer konusunda ise atıl bekleyen kamu arazileri sorunu çözebilir" diye konuştu.


Etiket: mersin, mersinticaretvesanayiodası, mtso, ayhankızıltan, mersinnakliyecilersitesi,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA