İşte Tarsus’taki kurbanlık fiyatları...

Tarih: 9 Temmuz 2021 Cuma 16:41

Tarsus ilçesindeki kurbanlık satış yerleri ve kurbanlık fiyatları açıklandı.

Tarsus'ta kurbanlık satış noktaları ile kurbanlık satış fiyatları belirlendi. Buna göre küçükbaş kurbanlık kg fiyatı 35, büyükbaş kurbanlık kg fiyatı ise 30 TL olacak. 

Tarsus Kasaplar Esnaf Odası Başkanlığı kurbanlık fiyat belirleme komisyon kararına göre, küçükbaş kurbanlık kilogram fiyatı 35 TL, büyükbaş kurbanlık kilogram fiyatı ise 30 TL olarak belirlenirken, belediye tarafından kurbanlık satış yerleri de tespit edildi. Buna göre satışlar; Hürriyet Mahallesi (Aydoğanlar Shell Petrol Yanı), Ergenekon Mahallesi Gazipaşa Bulvarı otoban ışıklar off road alanı üstü, Gazipaşa Mahallesi Gazipaşa Bulvarı ile Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nin kesişim noktasındaki boş alan, 82 Evler Mahallesi İbni Sina Bulvarı Kuvayi Milliye Parkı arkasındaki boş alan ve belediye mezbahanesi içinde yapılacak.


Etiket: mersin, tarsus, tarsusbelediyesi,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA