Tekli, başarılı sanayicileri kutladı

Tarih: 9 Temmuz 2021 Cuma 12:31

MTOSB Başkanı Sabri Tekli, Türkiye’nin ikinci 500 büyük sanayi kuruluşu arasına giren 5 firmayı tebrik etti.

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Başkanı Sabri Tekli, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl açıklanan 'Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu' listesinde yer alan 5 MTOSB firmasının işletmecilerini tebrik etti. Tekli, "Sanayicilerimizle gurur duyuyoruz" dedi.

Listede 36'ncı sırada Sertel Vida, 138'inci sırada Cam İş Madencilik, 157'nci sırada Uğur Tekstil, 347'nci sırada Sika Yapı ve 477'nci sırada Teknik Masura yer aldı. MTOSB Başkanı Sabri Tekli yaptığı açıklamada, "Birinci ve ikinci 500 sanayi kuruluşu arasına girmeyi başaran tüm firmalarımızı kutluyorum. Pandemi döneminde bile üretimden vazgeçmeyen, kentimizin ve ülkemizin üretim, istihdam ve ihracat rakamlarına katkı sunan tüm MTOSB firmalarımıza şahsım ve yönetim kurulum adına şükranlarımı sunuyorum. Sanayicilerimizle gurur duyuyoruz. 2020 yılı tüm dünyada pandeminin etkisi altında geçti. Buna rağmen sanayicilerimiz üretmeye devam etti. Tüm zorluklara rağmen hem Mersin’in, hem de ülkemizin ihracat rakamları arttı. Bu artış 2021 yılının ilk yarısında da devam ediyor" diye konuştu.

Tekli, önümüzdeki yıllarda her iki önemli listede daha fazla firma ile yer alacaklarına olan inancını dile getirdi. 


Etiket: mersin, tarsus, mtosb, sabritekli,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA