İSO ikinci 500’de, Mersin’den 8 firma yer aldı

Tarih: 6 Temmuz 2021 Salı 15:31

İSO’nun Türkiye’nin en büyük ikinci 500 sanayi kuruluşu listesinde, MTSO’ya kayıtlı 6, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı 2 firma yer aldı.

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan Türkiye’nin en büyük ikinci 500 sanayi kuruluşu listesinde Mersin'den 8 firma yer aldı. İşletmelerin 6’sı Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’na (MTSO), 2'si ise Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı bulunuyor.

MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, listede kendisine yer bulan firma yönetici ve çalışanlarını tebrik etti. Kızıltan, "Oda olarak hayata geçirdiğimiz projelerle önümüzdeki süreçte sanayimizin güçlenip daha çok firmamızın bu listelerde yer alabilmesine yardımcı olmak adına elimizden gelen desteği vermeye devam ediyoruz. Gelecek yıl daha çok firmayı listede görmek istiyoruz"  dedi.

Listeye giren firmalar şöyle sıralandı:
4- Arbel Bakliyat (MTSO)

36- Sertel Vida (MTSO) 
157- Uğur Tekstil (MTSO)
176- Çukurova İnşaat Makinaları (MTSO)
327- Dervişoğlu Tarım Ürünleri (MTSO)
330- Güney Süt (Tarsus TSO)
429- Turkpulse Dış Ticaret (MTSO)
477- Teknik Masura Ambalaj (Tarsus TSO)


Etiket: mersin, mersinticaretvesanayiodası, mtso, ayhankızıltan, istanbulsanayiodası, iso, tarsusticaretvesanayiodası,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA