Halk Kart Haziran ayı tutarları hesaplara yattı

Tarih: 30 Haziran 2021 Çarşamba 18:18

Mersin’de büyükşehir belediyesince dar gelirli vatandaşlara verilen Halk Kart’a, Haziran ayı için toplam 1 milyon 616 bin TL’nin üzerinde para aktarıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin dar gelirli vatandaşlara yönelik olarak başlattığı Halk Kart uygulamasında Haziran ayı tutarları hesaplara yatırıldı. Söz konusu dönemde 12 bin 185 kişinin hesabına, toplam 1 milyon 616 bin TL geçti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre; 7 bin 216 kişinin 100 lira, 4 bin 969 kişinin ise 180 liralık bakiyeden faydalandığı Halk Kart uygulamasından Haziran ayında 12 bin 185 kişi destek aldı. Dar gelirli vatandaşların mutfak masraflarını azaltırken Mersinli esnafa da destek sağlanan proje kapsamında Haziran ayı için hesaplara toplam 1 milyon 616 bin lira aktarıldı.

Kart sahibi vatandaşlar, Halk Kartlarını anlaşmalı bakkal ve yerel marketlerde, gıda ve temel ihtiyaç maddelerini satın almak için kullanabiliyor. Anlaşmalı market listesine, belediyenin resmi web sitesi olan www.mersin.bel.tr'den ulaşılabiliyor.


Etiket: mersin, mersinbüyükşehirbelediyesi, halkkart, vahapseçer, mersinekspres, mersinpost,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA