Yıldız futbolcular, ’Bahar Futbol Turnuvası’nda boy gösterdi

Tarih: 30 Haziran 2021 Çarşamba 17:22

Yenişehir Belediyesi Bahar Futbol Turnuvası, şöhretler karması ile Mersin İdmanyurdulu eski futbolcuların gösteri maçı ile başladı.

Mersin Yenişehir Belediyesi'nin düzenlediği Bahar Futbol Turnuvası başladı. Organizasyonun açılışında, üst düzey liglerde top koşturmuş yıldız futbolcuların yer aldığı şöhretler karması ile bir dönem Mersin İdmanyurdu'nda forma giyen oyuncular karşı karşıya geldi.

Turnuva, Özgecan Aslan Gençlik Merkezi Spor Tesisleri'ndeki şöhretler karması maçı ile başladı. Şöhretler karmasında İbrahim Yattara, Engin Baytar, Timuçin Beyazıt, Ali Eren Beşerler, Mustafa Öztürk, Erkan Soyyiğit, Yusuf Tokaç, Sertan Eser, Mehmet Akgün, Tarık Taşgün, Benhur Babaoğlu, Nihat Tümkaya ve İskender Köksal yer aldı.

Karşılarına ise bir dönem Mersin İdmanyurdu'nda forma giyen Memduh Özbalta, Mehmet Ali Karakuş, Atıf Öztoprak, Oğuzhan Doğar, Semih Dülger, Önal Arıca, Cemal Koç, Muzaffer Tozlu, Nurullah Kaya, Metin Erbilmiş, Levent Arıdoğan, Altan Aksoy, Nasır Belci, Mahmut Yeşilyaprak, Tarkan Özyılmaz, Taylan Eliaçık, İnal Günal, Sezer Güner, Sertaç Şahin, Yasin Evkuran, Memik Ertanıroğlu, Bülent Gökalp, Hüseyin Gültan, Burhan Baygın ve Yılmaz Çalışkan'dan oluşan takım çıktı.

Başlama vuruşunu Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in yaptığı maçta, Mersin Vali Yardımcısı İbrahim Küçük ve eski FİFA kokartlı hakemlerden Selçuk Dereli de forma giydi.

'YILDIZLAR, GENÇLERE IŞIK TUTACAK'
Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, burada yaptığı konuşmasında, "Biz hepimiz sporun iyileştirici, birleştirici gücüne inanıyoruz. Bugün her ne kadar Mersin İdmanyurdumuz istediğimiz yerde olmasa da Türk sporunun her kademesinde görev yapmış, Türk futbolunun yıldızları bizlere, gençlere ışık tutacak, onlara bir yol gösterici olacak. Bu gençler gelecekte bu bayrağı en üst seviyeye çekeceklerdir" dedi.

Turnuvanın final müsabakası, 4 Temmuz Pazar günü aynı sahada oynanacak.


Etiket: mersin, yenişehirbelediyesi, şöhretlerkarması, mersinidmanyurdu, abdullahözyiğit,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA