AKİB yönetimi, Bakan Muş’u ziyaret etti

Tarih: 30 Haziran 2021 Çarşamba 10:30

AKİB’e bağlı birliklerin başkanları, Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş’u ziyaret etti.

Mersin merkezli Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) Koordinatör Başkanı Nejdat Sin, ihracatçı birliklerinin başkanları ve yöneticileriyle birlikte, Ticaret Bakanı olarak atanan Dr. Mehmet Muş'u ziyaret etti.

Bakan Muş'a başarı dileyen Sin, Akdeniz Bölgesi’nin üretim gücü, ihracat performansı ve potansiyeli ile ilgili bilgiler vererek, sektör sorunlarını ve taleplerini dile getirdi.

Ziyaret sonrası bir değerlendirmede bulunan Nejdat Sin, "Sayın bakanımız, heyetimizin dile getirdiği sorunları not ederek önemli saptamalar yaptı. Bazı konularda gündeme getirdiğimiz çözüm önerileriyle özel olarak ilgilendi. İlettiğimiz konularda diğer bakanlıklar nezdinde de gerekli takibin yapılacağını ifade etti. Kendilerine misafirperverlikleri ve yakın alakalarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.


Etiket: mersin, mersinhaber, akib, akdenizihracatçıbirlikleri, nejdatsin,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA