Başkan Seçer, vatandaşla mutlu

Tarih: 27 Haziran 2021 Pazar 10:10

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Gülnar ve Silifke ilçelerini ziyaret etti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, "Belediye devletin en önemli, halkla iç içe olan kurumudur. Ben de vatandaşın içinde olduğu zaman mutlu olan bir siyasetçiyim" dedi.

İl
çe ziyaretlerini aralıksız sürdüren Başkan Seçer, Gülnar ve Silifke ilçelerinde halkla buluştu. Esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyen Seçer, sorunların çözümü noktasında yetkilileri talimatlandırdı. Vatandaşla sohbetinde belediyenin bölgedeki çalışmalarından da söz eden Seçer, "Biz Gülnar’da göreve geldiğimiz günden bu yana yaklaşık 7 bin ton sıcak asfalt kullanmışız. 26 kilometre yolda da sathi asfalt kaplama çalışmamız olmuş. Bu yıl içerisinde toplam 26 bin 500 ton planladığımız sıcak asfalt çalışmamız var ve 105 kilometre de sathi kaplama. Sosyal hizmetler konusunda Mersin’in her noktasına adaletli, eşit yaklaşmak istiyoruz. Gülnar’da Halk Kart projesinden faydalanan 647 yurttaşımız bulunuyor. Eğitimde eşitlik olmalıdır. Fakirin çocuğu da okuma imkânına sahip olmalı. Buna hakkı var. Ailenin yeterli parası yok ama devlet var. Belediye devletin en önemli, halkla iç içe olan kurumudur. Ben de vatandaşın içinde olduğu zaman mutlu olan bir siyasetçiyim" diye konuştu.

Gülnar'daki yatırımların toplam 152 milyon TL tutarında olduğunu kaydeden Seçer, "Ilısu Projesi 30 milyon civarındaydı. Tabi iş devam ediyor, revize etmesi gerekiyor İller Bankası’nın. Çünkü fiyatlar değişti. Şu anda oranın bize maliyeti 45 milyon liraya çıktı. Biz orayı da devam ettiriyoruz. Toplamda yaptığımız, yapacağımız yatırımların yekûnu 152 milyon lira" ifadesini kullandı.

Kendilerine oy veren ya da vermeyen herkese eşit hizmet götürmeye çalıştıklarının altını çizen Seçer, şunları kaydetti:
"Hizmetlerin artarak devam edecek. Herkes bizim kardeşimiz. Bize oy veren vermeyen, bizi destekleyen desteklemeyen. Mersin güçlü bir kent. Mersin Büyükşehir Belediyesi de güçlü bir belediye. Hiçbir zaman, 'Hizmetlere param yok, bütçem yok, makinem yok, malzemem yok, bunu yapamam' demedim. Bunu muhtarlarım da ağzımdan duymamıştır."


Etiket: mersin, mersinbüyükşehirbelediyesi, vahapseçer, gülnar, silifke,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA