MDOB, seyircisini bekliyor

Tarih: 25 Haziran 2021 Cuma 09:52

MDOB, ’Yerelden Evrensele’ anlatımlı konseri yeniden sanatseverlerle buluşturuyor.

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), daha önce de sahneye konulan ve izleyicilerden büyük beğeni toplayan 'Yerelden Evrensele' anlatımlı konseri yeniden sanatseverlerle buluşturuyor. 
Mersin Devlet Opera ve Balesi tarafından daha önce de sahneye konulan ve izleyicilerden büyük beğeni toplayan 'Yerelden Evrensele' anlatımlı konser, Mezitli Belediyesi’nin katkılarıyla 26 Haziran Cumartesi saat 20:30’da Mezitli Amfi Tiyatro’da yeniden sahnelenecek. MDOB solistleri, orkestrası, balesi ve korosunun birlikte sahneleyeceği eserin Orkestra Şefliğini Murat Cem Orhan, Rejisörlüğünü Volkan Ersoy, Rejisör Yardımcılığını ise Mersin Devlet Opera ve Balesi Sanat Yönetmeni ve Müdür Vekili Serbülent Biçer üstleniyor.
Solist Sanatçılar Saliha Aktaş, Özlem Pamuk, Bülent Bezdüz, Mehmet Ali Tutar, Serkan Sevinç, Talat Tolga Erden, 'Yemen Türküsü', 'Kesik Çayır', 'Padişahlar Katlime Ferman Eylese', 'Carmen Operası', Romeo ve Juliet gibi eserleri seslendirecek. Mozart’tan Adnan Saygun’a, Beethoven’dan Neşet Ertaş’a müzik dehalarının eserlerinin yer alacağı gece türküler ve aryalar eşliğinde farklı bir müzik ziyafetine dönüşecek. Konser Sağlık Bakanlığının belirlediği hijyen, maske ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenen yeni seyirci oturma düzeni ve orkestra dizilimi ile güvenli bir ortamda gerçekleşecek.


Etiket: MDOB, Opera, Bale, kültür, sanat,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA