Starwood yeni boya hattı için ikinci kez UVtek’i tercih etti

Tarih: 22 Haziran 2021 Salı 15:30

Levha üretimi yapan Starwood Orman Ürünleri Sanayi A.Ş. UVtek’e yeni baskı-boya üretim hattının siparişini verdi.

Türkiye'de tek çatı altında en yüksek hacimde levha üretimi yapan Starwood Orman Ürünleri Sanayi A.Ş.  UVtek'e yeni baskı-boya üretim hattının siparişini verdi. 

İnegöl'de bulunan yeni tesislerinde mevcut boya - baskı üretim hattını yeni nesil teknoloji ile donatılmış UVtek üretim hattı ile yenileyecekler. 183x366 cm ve 210x280 cm ölçülerde 2,7 - 18 mm kalınlıklarda MDF ve yonga levha panellere baskı - boya yapacak olan hat ile ilave günlük 150 bin metrekare boyama kapasitesi sağlanması hedefleniyor. Starwood Orman Ürünleri, bu yeni yatırım ile üretim kapasitesini artırmanın yanında üretim maliyetlerini düşürmeyi ve üretim proseslerini optimize etmeyi de planlıyor. 
2018 yılında devreye alınan 100 bin metrekare/gün kapasiteli ilk UVtek boya hattının devreye alınmasından sonra Starwood ve UVtek 'in imzaladığı ikinci anlaşma olan bu hattın 2021 yılı sonunda devreye alınması planlanıyor. 
Starwood'dan yapılan açıklamaya göre "Bu anlaşma için etkileyici faktör, iyi deneyimlerimize dayanarak UVtek'e duyduğumuz güven oldu. İlk UVtek hattımızın başarılı bir şekilde devreye alınıp sorunsuz çalışmasının üzerine, mevcut hattımıza ilaveten 3. boya hattımız için kararımızı UVtek yönünde verdik" denildi.
 Bundan sonraki projelerde de Starwood ve UVtek iş birliklerinin devam etmesini hedeflemekte olduklarını dile getirdiler. 


Etiket: Starwood, UVtek, mdf, , yonga levha,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA