Silifke Belediye Başkanı Altunok minik ziyaretçileri kabul etti

Tarih: 17 Haziran 2021 Perşembe 19:21

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ilkokul ikinci sınıf öğrencileri İbrahim Enes Çamur ve İclal Uslu’yu makamında kabul etti.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ilkokul ikinci sınıf öğrencileri  İbrahim Enes Çamur ve İclal Uslu’yu makamında ağırladı. “Ben büyüyünce belediye başkanı olacağım ve bu koltuğa oturacağım” diyen ilkokul ikinci sınıf öğrencisi İbrahim Enes Çamurve  İclal Uslu ile birlikte makamında bir süre sohbet eden Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok öğrencilere çeşitli hediyeler de verdi.
“Belediyenin ve başkanın görevleri nelerdir, çevreyi ve doğayı korumanın yanı sıra, sosyal ve kültürel alanda belediyenin yürüttüğü çalışmalar hakkında Başkanvekili Sadık Altunok’a sorular da yönelten minik ziyaretçiler, sordukları soruların cevabını da yine Başkanvekili Altunok’tan aldılar.

Minik ziyaretçileri makamında kabul eden Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’ta öğrencilerle sohbetinde belediye olarak ilçede yaşayan vatandaşlara, çocuklara ve gençlere yönelik çok güzel hizmetler yürüttüklerini belirtti. İlçe merkezinin yanı sıra çevre il ve ilçelerde yaşayan çocuklar ve gençlere eğitim alanında ışık tutacak olan Taşucu Bilim merkezi ve kütüphanenin de öneminin büyük olduğunu söyledi. Başkanvekili Sadık Altunok ayrıca şu anda yapımı tamamlanmak üzere olan ve içerisinde oyun alanları, kafeteryalar, yürüme yolları, yeşil alanlar, ışık tüneli, masa tenisi, oturma banklarının yanı sıra bir de kaykay pistinin yer aldığı yeni bir parkı vatandaşların, gençlerin ve çocukların hizmetine sunacaklarını minik öğrencilerle paylaştı.


Etiket: mersin, haber, silifke, sadık, altınok


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA