Başkan Seçer: 24 saatimi vatandaşa adadım

Tarih: 28 Mayıs 2021 Cuma 13:36

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 24 saatini vatandaşa ayırdığını söyledi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde bir Meclis üyesinin “Hizmete davet ediyorum” sözleri üzerine, belediyenin iyi çalışmalara imza attığını ve bu konuda tevazu sahibi olmayacağını belirtti. Seçer, “Samimiyetsizliğimiz var mı? Art niyetimiz, kötü niyetimiz, bilgisizliğimiz, beceriksizliğimiz, tembelliğimiz var mı? Asla kabul etmem. Vicdanım burada, başım dik. 24 saat kendimi Mersin halkına adamışım. Bu çalışmalara da devam edeceğim” dedi.

Mersin’in dört bir yanına ayrım gözetmeden hizmet sunduklarını söyleyen Başkan Seçer, “Burası Mersin. Burası canların, kardeşlerin kenti. Biz herkesi kucaklıyoruz. Huzur var. Çok emin konuşuyorum. En azından burada Meclis üyelerimizin de belediye yönetimimize hakkını teslim etmesi lazım” diye konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik engellemenin siyasi olduğunun altını çizen Seçer, “Ben burada bağırıyorum, çağırıyorum farkındayım. Sizler duymuyorsunuz ama millet duyuyor. Bakın bir dahaki seçimlerde milletin duyduğunu da göreceksiniz” ifadelerini kullandı. Kamu bankalarında yaşadıkları engellemelere dikkat çeken Seçer, “Devlet bankalarında kapıları kapadınız önümüze. Girmemiz bile yasak. Ben özel bankadan da teminat mektubu olmadan borçlanma yapamayacağım. Siz benim karşımda diyeceksiniz ki, ‘Engelleme yok, sen ajitasyon yapıyorsun.’ Bunu söylerken inanmıyorsunuz” dedi.


Etiket: Mersin, Büyükşehir, Vahap Seçer,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA