MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı ile MEÜ Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde MTSO üye firma sahipleri ve çalışanlarına yönelik düzenlenecek online eğitimler 8 Haziran’da başlıyor.
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Eğitim ve Kalkınma Vakfı ile Mersin Üniversitesi (MEÜ) Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi arasında, sürekli eğitim kapsamında, iş dünyasının da eğitimlerden faydalanarak şirket verimliliklerini arttırması adına iş birliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında iki ay boyunca katılımcılara etkili takım çalışmasından zaman ve stres yönetimine, performans yönetiminden örgütsel çatışmaya 9 farklı konu başlığında eğitimler verilecek. 8 Haziran’da başlayacak online eğitim dizisi 6 Temmuz’da sona erecek. Konuyla ilgili bilgi veren Mersin Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Esma Dumanlı Kadızade, talep edilen her alanda yeni bir eğitim düzenlenebileceğini bildirdi. “1500 akademisyenimizi sizlerin hizmetinize sunuyoruz” diyen Kadızade, sertifikalı ve katılım belgeli programlar düzenleyeceklerini söyledi. İçerisinde bulunmamasına rağmen işverenlerin personel gelişimi için ihtiyaç duyacağı diksiyondan İngilizceye kadar her alanda eğitim düzenleyebileceklerini kaydeden Kadızade, taleplerin MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı aracılığıyla bildirilebileceğini aktardı.
Güneş: “Tüm üyelerimizi eğitimlerimize bekliyoruz”
MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı Sadık Çağatay Güneş de üyelerin ihtiyaç duyduğu her konuda eğitim düzenlenebileceğini belirterek, “Bu eğitimler hem patronlara hem de çalışanlara yönelik olabilir. Mersin Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile imzaladığımız protokolü çok önemsiyoruz. Bu eğitimlere tüm üyelerimizi bekliyoruz” dedi.
Mersin Üniversitesi’nde iş dünyasındaki hemen her sektöre yönelik bölüm bulunduğunu kaydeden Güneş, “Hemen her sektörün üniversitemizde karşılığı var. Dolayısıyla bu işbirliği ile ticareti ve eğitimi bir araya getirmiş olduk” ifadelerini kullandı. Güneş, bu çalışmaya devam edebilmek, yeni eğitim rotasını çizebilmek adına ihtiyaç duyulan yeni eğitim konularının da vakfa bildirilmesini talep etti.
Protokol kapsamında online platformda verilecek ve her biri saat 14.00’te başlayacak eğitim programı ve eğitimlere kayıt için kullanılabilecek linkler şöyle:
1 - Yönetim ve Yönetim Fonksiyonları: Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Atasan – 8 Haziran Salı - https://lnkd.in/dA3Bf33
2 - Problem Çözme ve Karar Verme: Dr. Öğr. Üyesi Ender Gürgen – 10 Haziran Perşembe - https://lnkd.in/dYC3DXu
3 - Etkin İletişim Becerileri: Doç. Dr. Recep Ünal – 15 Haziran Salı - https://lnkd.in/dYSUevk
4 - Performans Yönetimi: Öğr. Gör. Yazbahar Çetin – 17 Haziran Perşembe - https://lnkd.in/dJiYDFj
5 - Etkili Takım Çalışması: Dr. Öğr. Üyesi Burcu Şefika Doğrul – 22 Haziran Salı - https://lnkd.in/dKU5WJY
6 - Zaman Yönetimi: Dr. Öğr. Üyesi Anıl Dal Canmazoğlu – 24 Haziran Perşembe - https://lnkd.in/dZn9Teg
7 - Örgütsel Çatışma: Dr. Öğr. Üyesi Ertuğrul Gödelek – 29 Haziran Salı - https://lnkd.in/d275mbJ
8 - Stres ve Öfke Yönetimi: Dr. Öğr. Üyesi Ertuğrul Gödelek – 1 Temmuz Perşembe - https://lnkd.in/d6fPs9r
9 – Mobbing: Dr. Öğr. Üyesi Ertuğrul Gödelek – 6 Temmuz Salı - https://lnkd.in/dhaJGzx
Detaylı bilgi; 0 (324) 231 25 25 No’lu telefon ya da mtso.ekav@gmail.com mail adresine yapılacak başvurularla alınabilir.
|