Mersin’de yangın ekipleri iş başı eğitimleri başladı

Tarih: 19 Mayıs 2021 Çarşamba 13:53

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü 2021 yılı ilk ‘yangın ekibi işbaşı eğitimi’ Tarsus Orman İşletme Müdürlüğünde başladı.

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü 2021 yılı ilk ‘yangın ekibi işbaşı eğitimi’ Tarsus Orman İşletme Müdürlüğünde başladı. Yangın işçileri ve yangın söndürme gönüllülerinin katılımıyla gerçekleşen tatbikatta ekipler, yangın sezonu öncesi güven verdi.
8 Orman İşletme Müdürlüğünde devam edecek olan tatbikata Mersin Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, Bölge Müdür Yardımcısı Beyhan Altıntaş, Orman Yangınları ile Mücadele Şube Müdürü Mehmet Alper, Tarsus Orman İşletme Müdürü Muhammet Köse, Öz Orman-İş Sendikası Mersin Şube Başkanı Halim Taşkın, müdür yardımcıları, orman işletme şefleri, teknik elemanlar, muhafaza memurları, işçiler ve gönüllüler katıldı.
Ormanların Türkiye'nin sahip olduğu en önemli zenginlik olduğunu aktaran Bölge Müdürü Akduman, "Yangın sezonu başlarken yapılan bu eğitimlerde eksikliklerimizi görerek ekiplerimizin yangın sezonu boyunca dinamik olmasını, başta iş güvenliği ve koruyucu malzeme kullanımı konusunda tüm personelimizin hassas davranmasını, yangınla mücadelede aklımıza ve sahip olduğumuz önemli tecrübemize dayanarak mücadele etmemizi tüm sezon boyunca sizlerden bekliyorum. İnşallah 2021 yılını en az yangın ve az hasarlı bir şekilde geçiririz" dedi.
İşbaşı eğitimleri tüm işletme müdürlüklerimizi kapsayacak şekilde devam edecek.


Etiket: Mersin, Orman, Yangın,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA