Binlerce çocuk Uçurtma Şenliği’nde buluştu




Tarih: 24 Nisan 2024 Çarşamba 12:13

Erdemli Belediyesi, 6. Geleneksel Uçurtma Şenliği’nde binlerce çocuğu buluşturdu.

23 Nisan'da çocukların aileleri ile bir arada vakit geçirebilmesi adına düzenlenen Uçurtma Şenliği, sahil bandı Dr. Devlet Bahçeli Meydanında gerçekleştirildi. 

Binlerce uçurtmanın dağıtıldığı etkinlik, renkli görüntülere sahne olurken şenlikte 7’den 70’e herkes eğlenceli ve keyifli dakikalar yaşadı. Rengârenk uçurtmalarının gökyüzünde süzülmesinin keyfini yaşayan çocuklar açık havada eğlenceli bir gün geçirdi. Etkinlikte yüz boyama, palyaço, çocuk ritim grubu ve animasyon gösterisi gibi aktiviteler çocuklarla buluştu.

Geleceğin teminatı olan çocukların mutlu ve huzurlu olması için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mustafa Kara, “ Dr. Devlet Bahçeli meydanında çocuklarımızla bir aradayız. Onlarla birlikte 23 Nisan’a yakışır bir şekilde Uçurtma Şenliğimizi çocuklarımızla bir arada yapıyoruz. Onların gözlerindeki mutluluk, gözlerindeki ışık bizleri de mutlu ediyor, bizlere de heyecan veriyor. Onlardan aldığımız güçle de inşallah Erdemlimize güzel hizmetler yapacağız” diye konuştu.

Öte yandan şenlik binlerce uçurtmanın gökyüzüne bırakılmasıyla sona erdi.


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)



 



ANASAYFA
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

mersineskspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.


URA MEDYA