Mezitli’de 23 Nisan coşkusu




Tarih: 24 Nisan 2024 Çarşamba 12:06

Mezitli Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Emir Can İğrek konseri düzenledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin 104. açılış yıl dönümü tüm yurtta coşkuyla kutlanırken; Mezitli Belediyesi tarafından da Soli Arena Konser Alanı’nda Emir Can İğrek konseri düzenlendi.

Konserine ‘Kor’ şarkısıyla başlayan Emir Can İğrek, şarkının ‘Belediyenin tüm hoparlörlerinden Müzeyyen çalınsın’ sözlerini, Mezitli’de ‘Belediyenin tüm hoparlörlerinden Emir Can çalınsın’ şeklinde değiştirdi. Alanı dolduran on binlere ‘Beyaz Skandalım’, ‘Nalan’, ‘Dargın’, ‘Ali Cabbar’ ve ‘Beyoğlu’ gibi sevilen şarkılarını seslendiren İğrek’i, hayranları ise ellerindeki dövizlerle karşıladı. Mersin’e sık sık geldiğini belirterek organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden İğrek, “Güzel bir akşam, hava güzel. Biz mutluyuz, siz mutlu musunuz burada olmaktan” sözleriyle kalabalığa seslendi. O sırada coşkulu kalabalık, duydukları memnuniyeti alkışlar ve ıslıklarla yansıttı.

MİNİKLERDEN İĞREK’E ANLAMLI HEDİYE: ‘CAN DOSTUM’

Mezitli Belediyesi’nin çocuk gündüz bakımevi öğrencileri, günler öncesinden hazırladıkları anlamlı hediyeyi konser için Mezitli’ye gelen Emir Can İğrek’e sahnede takdim etti. Çocukların hazırladıkları tabloda, Emir Can İğrek ile Onur Can Özcan’ın fotoğraflarının yanı sıra ‘Can Dostum’ şarkısının sözleri yer aldı. İğrek, 2018 yılında Şile’de denize açıldıktan sonra teknenin alabora olup batması sonucu yaşamını yitiren müzisyen dostu Onur Can Özcan için bestelediği ‘Can Dostum’ şarkısına da konserde ses verdi.


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)



 



ANASAYFA
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

mersineskspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.


URA MEDYA